Tips voor sporten met warm weer

De zomer komt steeds dichterbij dus dat betekent dat het ook steeds warmer en benauwder gaat worden. Het warme weer kan een sportschema beïnvloeden. Als het buiten regent ga je natuurlijk het liefst binnen sporten. Maar je moet natuurlijk rekening houden dat benauwd weer een andere impact op je lichaam heeft. Hier zijn tips die ervoor zorgen om het maximale uit je training te halen wanneer het warm weer is!

Afvallen

Bijna de hele wereld kampt met dit probleem: ik moet afvallen!!
Voornamelijk vrouwen hoor je erg vaak praten over dat zij moeten afvallen. Maar wat voor methodes zijn er nou eigenlijk en wat moet je wel of niet doen om goed af te vallen en op gewicht te blijven? In deze blogpost kun je er alles over lezen.

Flirten in de sportschool

Je kent het wel. Je bent aan het trainen, de zweetdruppels lopen over je hoofd, je bent zo rood als een tomaat en opeens zie je die leuke man/vrouw die vanaf de andere kant van de zaal naar je kijkt. Wat doe je nu?

Dit zijn de Do's en Dont's van flirten in de sportschool!

Blessures

Wanneer je veel sport, worden je botten en pezen steviger, je spieren worden dikker en je gewrichten bewegen soepeler. Het komt wel eens voor dat je valt, verkeerd traint of dat een tegenstander tegen je aanbotst. Dan is de kans groot dat er een blessure ontstaat.

Maar wat houdt een blessure in en wat kan je er allemaal aan doen het te voorkomen en er vanaf te komen? Lees dat vandaag in onze blog!

Smoothies

Smoothies zijn gezond en erg lekker. Je kunt volop variëren met fruit en groente en er zijn veel combinaties ermee te maken. Een smoothie past goed in een gezonden levensstijl!

De naam smoothie zegt het al, het is een smooth drankje zonder grove stukjes erin. Zorg wel voor een goede blender, zodat alle ingrediënten lekker gemalen worden tot een fijn drankje. Je kunt onwijs veel variëren met smoothies. Vandaag willen wij onze 3 lekkerste smoothie recepten met jullie delen.

Personal trainer

Een personal trainer, veel mensen zullen hier vast over gehoord hebben en ze gezien hebben in de sportschool Maar wat is een personal trainer, hoe werken zij en aan wat voor specificaties moeten zij voldoen? Je leest het vandaag allemaal in ons uitgebreide blog!

Vriend of vijand: de weegschaal

Bijna iedereen kampt wel eens met zijn gewicht en heeft een hekel aan de weegschaal. Er is altijd wel iets te vinden over je gewicht want: of je weegt te zwaar of je bent te licht. Eigenlijk is het niet gauw goed en streven we altijd naar het perfecte gewicht. En dat gaat niet altijd even makkelijk...

Alles over yoga

Veel mensen hebben een verkeerd beeld van yoga. Yoga zou een zware sport zijn of yoga is alleen voor vrouwen.

In Nederland bestaan er veel soorten yoga, maar in deze blogpost leggen wij graag uit wat yoga echt inhoudt!

FitExpo wordt gesponsord door

FGS_G_CMYK.jpgJMT-Logo.pngMobieleTribune.pngSchermafbeelding-2017-04-04-om-11.43.34.pngSchermafbeelding-2017-05-10-om-15.21.14.pngbl-nbbf-ifbb.jpgfit-for-free.jpglogo-golds-gym.pnglogo_social.pngunnamed.jpgxxl_nutrition_logo__vector_without_strokes_transparant_background.png